Please use this identifier to cite or link to this item:
http://bibdigital.epn.edu.ec/handle/15000/23546
Title: | PIMI-16-01 - Evaluación de la elaboración de pan sin gluten con harinas compuestas de productos y co-productos alimenticios ecuatorianos |
Authors: | MALDONADO ALVARADO, PEDRO GUSTAVO VASCO CARRILLO, MARIA CATALINA VERA CALLE, EDWIN RAFAEL LUNA AGUILERA, GLORIA MARIBEL |
Issue Date: | 2016 |
Description: | Objetivo general - Evaluar la elaboración de pan sin gluten con harinas compuestas de productos y co-productos alimenticios ecuatorianos |
URI: | http://bibdigital.epn.edu.ec/handle/15000/23546 |
Type: | Other |
Appears in Collections: | 2016 (PI - DECAB - VIIV) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PIMI-16-01-Perfil Aprobado.pdf | 4,79 MB | Adobe PDF | View/Open | |
PIMI-16-01-Acta Finalizacion.pdf | 2,67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.