Please use this identifier to cite or link to this item: http://bibdigital.epn.edu.ec/handle/15000/23544
Title: PII-16-05 - Estudio de la Aplicación de un recubrimiento comestible en base de goma de Tara (caesalpinia spinosa) en la calidad poscosecha de champiñón de París (Agaricus bisporus).
Authors: VALENCIA CHAMORRO, SILVIA AZUCENA
Issue Date: 2016
Description: Objetivo general - Estudiar el efecto de la aplicación de un recubrimiento comestible en base de goma de tara en la calidad poscosecha del champiñón de París (Agaricus bisporus)
URI: http://bibdigital.epn.edu.ec/handle/15000/23544
Type: Other
Appears in Collections:2016 (PI - DECAB - VIIV)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PII-16-05-Perfil Aprobado.pdf2,8 MBAdobe PDFView/Open
PII-16-05-Acta Finalizacion.pdf1,69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.