Please use this identifier to cite or link to this item: http://bibdigital.epn.edu.ec/handle/15000/23546
Title: PIMI-16-01 - Evaluación de la elaboración de pan sin gluten con harinas compuestas de productos y co-productos alimenticios ecuatorianos
Authors: MALDONADO ALVARADO, PEDRO GUSTAVO
VASCO CARRILLO, MARIA CATALINA
VERA CALLE, EDWIN RAFAEL
LUNA AGUILERA, GLORIA MARIBEL
Issue Date: 2016
Description: Objetivo general - Evaluar la elaboración de pan sin gluten con harinas compuestas de productos y co-productos alimenticios ecuatorianos
URI: http://bibdigital.epn.edu.ec/handle/15000/23546
Appears in Collections:2016 (PI - DECAB - VIIV)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PIMI-16-01-Perfil Aprobado.pdf4,79 MBAdobe PDFView/Open
PIMI-16-01-Acta Finalizacion.pdf2,67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.